...

2024-2025 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT TAKVİMİ YAYINLANMIŞTIR. BAŞVURULUR BÖLÜMÜNDEN ÖN KAYIT OLUŞTURABİLİRSİNİZ.

Ç.Ü. ANAOKULU 2024-2025 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT TAKVİMİ

SAYIN VELİ, ÖN KAYIT VE KESİN KAYIT İŞLEMLERİ AŞAĞIDA BELİRTİLEN TARİHLERDE YAPILACAKTIR. ÜNİVERSİTEMİZ PERSONEL ÇOCUKLARINA KAYITTA ÖNCELİK VERİLECEKTİR. ANNE VEYA BABASI DEVLET MEMURU OLAN ÇOCUKLAR DA BAŞVURU YAPABİLECEKTİR.  KONTENJANDA BOŞLUK OLMASI DURUMUNDA KAYITLAR DEVAM EDECEKTİR.

İŞLEM TÜRÜ

BAŞLAMA TARİHİ

BİTİŞ TARİHİ

1-KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ

EVRAKLAR ANAOKULUNUDAN TEMİN EDİLECEKTİR.

2-ÖN KAYIT

anaokulu.cu.edu.tr SİTESİNDE DUYURULAR  BÖLÜMÜNDE BULUNAN LİNKİ TIKLAYARAK BAŞVURU FORMUNA ULAŞABİLİRSİNİZ.

15 MAYIS 2024

ÇARŞAMBA

30 HAZİRAN 2024

PAZAR

3-KESİN KAYIT LİSTELERİNİN AÇIKLANMASI VE KAYIT İŞLEMİ

(KAYIT LİSTESİ anaokulu.cu.edu.tr SİTESİNDEN İLAN EDİLECEKTİR.

KAYIT EVRAKLARI Ç.Ü.ANAOKULUNDAN TEMİN EDİLECEKTİR.)

KURUM DIŞI BAŞVURU YAPAN

VELİLERİN(KAMU PERSONELİ OLMAK ŞARTIYLA) ÇALIŞTIKLARI KURUMDAN ÇALIŞMA BELGESİ GETİRMELERİ RİCA OLUNUR.

15 TEMMUZ 2024

ÇARŞAMBA

31 TEMMUZ 2024

CUMA

(KAYIT EVRAKLARI

Ç.Ü. ANAOKULUNDAN TEMİN EDİLECEKTİR.)

YUKARIDA BELİRTİLEN TARİHLERDE KAYIT YAPILMADIĞI TAKDİRDE ÖĞRENCİ KAYIT HAKKINI KAYBEDECEKTİR!!!!

Çukurova Üniversitesi Gündüz Çocuk Bakımevi Başvuru, Kabul ve Kayıt

Madde 18-(1) Kayıtlarda, öncelikle çocuğun ilgili yıl içerisinde 36 ayını doldurmuş veya dolduracak olması ayrıca tuvalet kontrolünü kazanmış olması şartı aranır. Bu şartı sağlayan çocukların kaydı aşağıdaki öncelik sıralamasına uyularak yapılır:

a) Anne ya da babadan birinin Çukurova Üniversitesi personeli/öğrencisi olması,

b) Çocuğun büyükbaba ya da büyükannelerinden birinin Çukurova Üniversitesi çalışanı veya emekli olması,

c) Çocuğun anne ya da babasından birinin, bünyesinde bakımevi bulunmayan devlet üniversitesi/üniversitelerinde çalışıyor olması,

ç) Anne ya da babadan birinin, bünyesinde bakımevi bulunmayan diğer kamu kurumları çalışanı olması.

(2) Kayıt işlemleri, ön kayıt ve kesin kayıt olmak üzere iki aşamada gerçekleştirilir. Ön kayıt ve kayıt yenileme işlemleri her yıl 15 Mayıs-30 Haziran tarihleri arasında yapılır.

(3) Ön kayıt tarihinin sona ermesi ile birlikte Müdür tarafından oluşturulan müracaat listesi SKS Daire Başkanı, Müdür ve Eğitim Danışmanı tarafından incelenir ve değerlendirilir. Değerlendirme sonucunda kesin kayıt hakkı elde eden çocukların listesi SKS Daire Başkanlığınca web sitesi üzerinden ilan edilir.

(4) Kesin kayıt hakkı kazanan sayısının kapasitesinin üstünde olması durumunda, SKS Daire Başkanlığınca, 1-15 Temmuz tarihleri arasında belirlenen bir tarihte kayıt hakkı kazanan çocuklar arasından aleniyet ve şeffaflık ilkesi uyarınca kura çekilir.

(5) Kura sonucu asıl ve yedek listeleri oluşturulur. Kesin kayıt hakkı elde eden çocukların velileri, belirlenen kesin kayıt tarihinde kayıt yaptırmak zorundadırlar. Kesin kayıt tarihinde kayıt yaptırmayan velilerin çocukları kayıt haklarını kaybederler. Yerlerine yedek listeden kayıt yapılır.

(6) Kesin kayıt işlemleri 15-31 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilir.

(7) Herhangi bir nedenle ilişiği kesilen çocuğun bir süre sonra tekrar kayıt yaptırmak istemesi durumunda, ancak boş kontenjan olması halinde kayıt gerçekleştirilir.

(8) Kayıt için aileden aşağıda belirtilen belgeler istenir:

a) Çocuğun kimlik fotokopisi,

b) 4 Adet fotoğraf,

c) Aşı kartı fotokopisi,

ç) Çocuğu gün sonunda Bakımevinden almaya velisince yetkili kılınmış kişi veya kişilerin bilgileri ve bu kişilere ait fotoğraflar,

d) Üniversite çalışanı olmayan velilerin kamu çalışanı olduğuna dair belge,

e) Çocuk ve aile tanıma formu,

f) SKS Daire Başkanlığı tarafından istenebilecek diğer belgeler.

(9) Özel eğitim gereksinimi olduğu bilgisi verilmeden kayıt olan, ancak okula başladıktan sonra özel eğitim gereksinimi fark edilen çocukların durumu eğitim danışmanı ile psikolojik danışman tarafından değerlendirilir ve aile gerekli kuruma yönlendirilir.